Online marketing

De diensten die wij uitvoeren en betrekking hebben op online marketing.

Contentbeheer & development

Relevante content en waarde creëren voor je doelgroep. Het zijn de belangrijkste ingrediënten van online marketing. Het plannen, ontwikkelen en beheren van deze content vraagt om een goede aanpak. Ook belangrijk: content maken die aansluit bij je doelgroep en een maximaal bereik. Zo haal je het beste uit je online activiteiten.

Marketing- & communicatiestrategie

Sociale media, websites, blogs, e-mails. Het is slechts een greep uit alle online marketingcommunicatiekanalen. Maar ook offline kanalen zijn nog steeds belangrijk. Wanneer zet je welk kanaal in en hoe? Een weloverwogen strategie helpt je de juiste keuzes te maken. Zodat je met je online activiteiten het gewenste resultaat bereikt.

Search Engine Optimisation (SEO)

Met zoekmachineoptimalisatie vergroot je het bereik van je website onder je doelgroep, zonder hiervoor te betalen. Maar er is meer voor nodig dan alleen een goede website en geoptimaliseerde teksten. Het is een proces van analyseren, kansen ontdekken en optimaliseren.

Search Engine Advertising (SEA)

Net als SEO is Search Engine Advertising een methode om je bereik te vergroten. Je betaalt er wel voor, maar dit heeft ook zeker voordelen. Zo kun je met stip binnenkomen op nummer één in de zoekmachines. En het is goed alternatief zolang SEO nog niet het gewenste resultaat oplevert.

Online Advertising

Naast Search Engine Advertising zijn er nog veel meer online advertentiemogelijkheden. Wat te denken van een originele campagne of viral? Elke advertentiesoort is uniek en heeft zijn eigen voordelen. Waar je ook voor kiest: alle vormen zijn snel en brengen je direct bij je doelgroep onder de aandacht.

Inbound marketing

Gevonden worden door je doelgroep, zónder de inzet van traditionele marketinginstrumenten? Met inbound marketing kan het. Deel waardevolle informatie via je website, sociale media en op andere plekken waar jouw doelgroep zich bevindt. Zorg voor een goede vindbaarheid van deze content en klanten komen vanzelf naar je toe. Laat zien wat je in huis hebt.

Analyse & monitoring

Meten is weten. Analyse en monitoring geven je nuttige informatie over het succes van jouw online activiteiten. Ben je op de goede weg? Of is het nodig om je doelstellingen bij te stellen? Met een goede strategie, analyse en KPI’s krijg je meer grip op de resultaten.

Interesse in online marketing? Neem contact met ons op!

Jelle

Jelle

jelle@mietersmooi.nl

085 401 243 7

Wij geloven dat naast online marketing andere expertises zoals web ontwikkeling, mobiele en responsive websites en campagnes elkaar zouden moeten versterken om het gewenste doel te bereiken.